POLSKIE STRONY O GOLFIE

q
Strona zawiera spis odnośników do stron o golfie po polsku. Mam nadzieję że ułatwi  polskim miłośnikom golfa znalezienie ważnych i potrzebnych informacji na temat tej fascynującej gry.
Jeżeli masz uwagi lub chciałbyś dodać stronę do serwisu NAPISZ

PORTALE GOLFOWE

POWRÓT DO STRONY GŁÓWNEJ SERWISU

GOLFMEDIA
Portal szczecińskiego golfisty Jerzego Dutczaka. Najnowsze informacje z polskich pól golfowych i komentarzem autora do wydarzeń na turniejach i nie tylko. Polecam.

E-GOLF
Nowy portal o golfie. Prezentuje się bardzo dobrze. Wszystkie podstawowe informacje, których zarówno początkujący jak i zaawansowany golfista oczekuje. Poważny konkurent dla innych portali.
EGOCENTRUM
Portal warszawski z działem o golfie redagowanym przez znanego w środowisku golfowym sędziego Jerzego Czaplejewicza.
GOLF A&A PORTAL GOLFOWY
Portal o polskim i zagranicznym golfie. Newsy komentujące golfowe wydarzenia, duża galeria zdjęć. Dział klubu golfowego "A&A Golf Club". Specjalna część dla interesujących się golfem kobiet.

GOLF PASJE
Portal Tomka "zembera" Zembrowskiego. Gra, obyczaje, ludzie i fakty a wszystko związane z golfem. Newsy nie tylko z Polski ale też ciekawostki z zagranicy. Pełne humoru komentowanie wydarzeń z golfowego świata.

GOLF PORTAL
Portal mający charakter giełdy, na której każdy może sprzedać lub kupić sprzęt golfowy ale także nieruchomości położone blisko pól golfowych.

GOLF-PL
Portal dla początkujących i zaawansowanych. Początkujących bo dużo na nim informacji dla golfistów którzy zaczynają przygodę z golfem a zaawansowanych ... w przeglądaniu stron internetowych bo troszkę trudno się po nim poruszać ...
GOLF24
Portal redakcji Golf24. Interesujący w formie i treści z wieloma działami i informacjami. Polskie pola golfowe z opisem grania poszczególnych dołków, sylwetki znanych golfistów, relacje z turniejów. Bardzo rozbudowane informacje o polskich graczach PGA. Za przesłanie linku dziękuję Panu Markowi Sokołowskiemu.
GOLFMANIA
Pierwszy golfowy portal społecznościowy w polskim internecie. Redagowany przez użytkowników. Internauci mogą łączyć się w grupy i na podstawie kalendarza turniejów planować wspólne spotkania i wypady na pola golfowe. Właścicielem portalu jest firma Smart Marketing Solutions obecna od dawna w polskim golfie.

GOLFNEWS.PL
Nowy portal golfowy. Sprawozdania z turniejów. Bogaty serwis zdjęciowy. Forum internetowe oraz opisy polskich pól golfowych. Po zapisaniu na listę mailngową możemy otrzymywać informacje o nowych newsach na stronie.
MID AMATEUR GOLF
Strona internetowa polskiego cyklu turniejów dla ludzi powyżej 35 roku życia. Redaguje Marek Gaik. Polskie Strony o Golfie są partnerem wspierającym cyklu.

OFFGOLFERS
Strona o golfie, która najbardziej mnie zaskoczyła. Myślałem, że turbogolf to ściema a okazało się że to całkiem zajefajne zajęcie. :-)) Pozdrowienia dla miecia.
PAGA2000
Portal Oficjalny Polish American Golf Club of Chicago. Organizatora corocznej imprezy Polonia Open w West Palm Beach. Zaprasza Paweł Gasior.

PAGA
Portal Polsko-Amerykańskiego Stowarzyszenia Golfistów. Wszystko co chcielibyście wiedzieć o poczynaniach Polonii za wielką wodą. Informacje o amerykańskim życiu stowarzyszenia przeplatają się z wrażeniami z pobytu na polskich polach golfowych. Zapraszamy częściej.

POLSKI PORTAL GOLFOWY
Portal zawiera wiele informacji na temat polskiego golfa. Wiele działów (pola, kluby, golfiści, sprzęt, turnieje przepisy gry w golfa, etykieta, oraz profesjonalny sklep z artykułami golfowymi) i newsy aktualizowane na bieżąco. Na liście dyskusyjnej można wyrazić własne poglądy. Ciekawą ofertą jest możliwość założenia darmowej skrzynki emailowej user@golf.pl.
POLSKI ZWIĄZEK GOLFA
Profesjonalna strona Polskiego Związku Golfa. Zawiera wszystkie najistotniejsze informacje na temat działania związku a także podstawowe informacje na temat gry w golfa.
TYLKO GOLF
Nowy portal o golfie. Jak sama nazwa wskazuje : tylko golf. Podstawowe informacje o grze, przepisach i etykiecie.
WOMEN GOLF
Nazwa obco brzmiąca ale to polski portal skierowany do kobiet grających w golfa lub dopiero zaczynających swoją przygodę z tym sportem.

STRONA GŁÓWNA

SONDA
Jakie są powody łamania reguł gry w golfa przez grających w polskich turniejach ?

nieznajomość przepisów
chęć wygranej za wszelką cenę
świadome oszustwa
inne powody